Vopsea de par 2016. Specialistii aleg!?

Specialistii au decis… vopseaua de par pentru anul 2016! Cam asa se intituleaza un titlu dintr-o editiile online romaneasca. Este doar un titlu, nu inseamna ca destinul culorii la o vopsea de par se va decide intr-un birou de pe Bulevardul Magheru. 

Henna si prima vopsea de par

Publicat in: articole Comment: 0
Henna si prima vopsea de par

Despre ce insemna o vopsea de par in antichitate, despre felul in care se intelegea tratarea si intretinerea parului s-ar putea afla foarte bine daca intrati in Muzeul de Egiptologie din Cairo. Evident, daca aveti drum pe acolo, daca sunteti turist. Desi turismul in Valea Nilului se afla intr-un semnificativ regres in timpul actual, in Egipt ar fi poate ultimul loc in care sa mergeti acum pentru a va interesa despre cum era o vopsea de par in urma cu mii de ani...

Trucuri pentru a avea un par sanatos

Publicat in: ROOT Comment: 0
Trucuri pentru a avea un par sanatos

Pentru o femeie moderna a avea un par sanatos inseamna a arata bine, adica de cele mai multe ori aceste doua notiuni sunt in stransa legatura. Pe cale de consecinta, a sti sa arati bine inseamna a sti ce sa faci pentru a te pastra.

Stralucirea firului de par

Publicat in: articole Comment: 0
Stralucirea firului de par

Haideti sa mai aflam cateva lucruri interesante despre noi, despre firele noastre de par! Ne propunem ca in acest site sa prezentam, in afara de caracteristicile importante pentru fiecare vopsea de par in parte, mai multe informatii despre cum actioneaza diversele produse de ingrijire si styling. Mai mult, vom sti de ce si cand este necesar sa le folosim, idei oferite in scopul de a avea un par frumos si sanatos.

Structura unui fir de par

Publicat in: articole Comment: 0
Structura unui fir de par

Poate ca atunci cand cumparam o vopsea de par ni se pare lipsit de importanta sa stim care este structura unui fir de par. Daca totusi am cunoaste rolul si constructia fiecarui fir de par, atunci cu siguranta am intelege ce trebuie sa facem pentru a-i mentine sanatatea. Intelegand cum se formeaza si ce contine fiecare fir de par veti putea identifica problemele specifice ale acestuia.

Avem par lung. Ce coafura sa alegem...

Magazin online - Vopsea de par” va ofera cateva sugestii despre cum sa va alegeti coafura. In cazul in care aveti un par lung stiti, desigur, ca acesta este mai greu de ingrijit si aranjat dar in acelasi timp iti ofera mai multe variante de coafura fata de parul scurt.

Despre balsam

Publicat in: articole Comment: 0
Despre balsam

In timp ce samponul se alege tinand cont de starea de sanatate a scalpului, balsamul se alege in functie de firul de par. Astfel, femeile cu fire de par subtiri si moi vor alege un balsam pentru volum, cele cu par gras vor alege un balsam care sa actioneze in profunzime, cele cu par cret vor alege un balsam cu efect ultrahidratant. Balsamul face parul mai stralucitor, hidrateaza firele pe par, netezeste firele rebele facandu-l usor de periat sau coafat, ii restabileste umiditatea.

 

Importanta coafurii

Publicat in: articole Comment: 0
Importanta coafurii

Parul a fost si este determinant pentru frumusetea unui om, atat femeie, cat si barbat. Dintotdeauna, de-a lungul istoriei, oamenii si-au coafat parul, pentru a atrage parteneri de sex opus, sau pentru a-si etala pozitia sociala, identitatea culturala, sau apartenenta la un grup.