Comanda online si livrare Vopsea de par

Orice comanda mai mare de 170 de lei este exceptata de la plata vreunei taxe de expeditie. Pentru comenzi mai mici de 170 de lei va fi achitata o taxa de 17 lei prin curier si 12 lei prin posta. (tarifele pentru transportul prin curier se refera la acele localitati care sunt in zona 1 pe lista firmelor de curier cu care avem contract, dar pentru restul localitatilor exista posibilitatea trimiterii prin posta).

Comanda online pentru produsele expuse in „Magazin online - Vopsea de par” se poate face diect pe site sau prin e-mail la contact@vopsea-de-par.ro

Livrarea unei comenzi este procesată şi realizată cu operativitate de catre personalul nostru, astfel incat de la comanda online si pana la receptie, in marea majoritate a cazurilor, nu va trece mai mult de 24-48 de ore, pentru Bucuresti si orice alta localitate din Romania. „Magazin online - Vopsea de par” trateaza cu aceeasi importanta toate livrarile de produse achizitionate online.

Modalitatile de plata catre „Magazin online - Vopsea de par”: In momentul de fata plata comenzilor se poate face numai in lei. „Magazin online - Vopsea de par” accepta plati in functie de preferintele dvs priintr-una din urmatoarele modalitati:

1. Plata la livrare

Magazin online - Vopsea de par” va ofera posibilitatea platii prin ramburs la primirea coletului. Cand curierul va contacteaza pentru a va livrea produsul comandat veti achita acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail)

2. Plata online cu cardul

Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile Plationline.ro. Astfel, la „Magazin online - Vopsea de par” este asigurat cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul dvs. de cont cu numele www.plationline.ro.

3. Plata cu ordin de plata

Va rugam trimiteti confirmarea de plata pe e-mail la contact@vopsea-de-par.ro si specificati numarul comenzii. Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Axa Enterprise DV SRL
Cod unic de inregistrare: 35094172
Nr. Reg. Comertului: J40/12219/2015
Cont: RO15 INGB 0000 9999 0536 6099
Banca ING