Politica returnare plati

 

Termenul de returnare a produselor deja livrate a "Magazin online - Vopsea de par"  este de 15 zile de la recepţionarea coletului.  Clientul alege modalitatea de transport si comanda transportul si tot el achita costul transportului pentru retur, iar produsul se returneaza in ambalajul original si nu trebuie sa aiba semne vizibile de utilizare. Totodată, vă informăm că termenul de rambursare a contravalorii produselor returnate este de 30 de zile de la receptionarea coletului de catre personalul din "Magazin online - Vopsea de par" detint de catre Axa Enterprise DV SRL.

Rambursarea sumelor livrate se va face prin metoda identica procedurii prin care au fost facute platile, "Magazin online - Vopsea de par" obligandu-se la a returna doar contravaloarea produsului achizitionat şi nicidecum a taxelor de expeditie si a comisioanelor bancare.

In cazul anularii unei tranzactii cu cardul pentru care produsul nu a fost inca livrat, banca emitenta va debloca suma in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 30 zile de la acceptarea returului. Aceste prevederi respecta normele O.G.130/2000.

"Magazin online - Vopsea de par" declara ca isi insuseste si respecta toate prevederile legale in vigoare la data tranzactiei, de asemenea, politica magazinului nostru online de produse cosmetice este in deplina concordanta cu legislatia in vigoare referitoare la depturile consumatorilor.