Trucuri pentru a avea un par sanatos

Creat in data: 2016-02-02 Vizualizari: 2127 Comment: 0

Pentru o femeie moderna a avea un par sanatos inseamna a arata bine, adica de cele mai multe ori aceste doua notiuni sunt in stransa legatura. Pe cale de consecinta, a sti sa arati bine inseamna a sti ce sa faci pentru a te pastra.

Despre sanatatea ta vorbeste in primul rand imaginea ta, ce fel de par ai, ce vopsea de par folosesti, ce fel de sampon cumperi si cu ce sapun te speli. Lucruri elementare dar pe care daca le ignori risti sa intri in categoria femeilor neingrijite, caci daca nu ti se vede tensiunea arteriala poti fi sigura ca un par zdrentuit sau vopseaua ta de par vor fi primele lucruri ce vor iesi in evidenta.

Asadar, enumerarea ideilor de mai sus conduce la prima concluzie logica: un par sanatos nu poate exista, nu poate fi ingrijit decat daca îl cunoști!

Cumpără produse „deștepte”, adică mai bine zis informează-te! Citește cu atenție eticheta despre conținutul fiecărui produs cosmetic pe care intenționezi să-l cumperi pentru a-ți îngriji părul. Adevărul este că aproape orice vopsea de păr, orice șampon sau balsam, în general toate produsele cosmetice conțin chimicale. Este relevant așadar să știi ce chimicale sunt în tubul pe care-l cumperi, și mai ales, sunt ele în limitele admise!?

Presupunem că doriți să vă schimbați culoarea de la vopseaua de păr. În acest caz, așa cum probabil bănuiți, fiecare culoare având propria sa formulă, ar fi util să știți dacă părul dvs va suporta noua culoare. Verificați componența chimică. Ați mai folosit această substanță în trecut? Sunteți sigură că nu vă dăunează? Întrebări de care depinde sănătatea dvs. Și la care ar fi bine să puteți găsi un răspuns cât mai complet.

Produsele contrafăcute abundă de chimicale de proastă calitate, deci este relevant să-ți dai seama dacă ai în față o vopsea de păr autentică, de la firma de la care obișnuiești să cumperi, sau e unul din nenumăratele falsuri care ne inundă viața. Deși de multe ori este greu să le deosebești, există totuși câteva reguli care vă pot scoate din impas. De exemplu, una dintre ele ar fi sursa de proveniență a acelui șampon, a acelui săpun sau vopsea de păr. Indiscutabil, dacă veți cumpăra o vopsea de păr de pe stradă, de la o tuciurie sau de la un chioșc de ziare... sunteți candidata ideală la o mare țeapă!

Protejați-vă părul de temperatura extremă, de ger ca și de caniculă în aceeași măsură. Efectele înghețului asupra firului de păr nu sunt de neglijat, iar în acest caz este util să aflați dacă produsul cosmetic pe care-l folosiți conține substanțe capabile să vă protejeze sau dimpotrivă, acestea nu sunt recomandate la temperaturile extreme.

Cunoașterea înseamnă protecție, adică nu ezitați să citiți în permanență despre noile metode de protecție, de vopsire pentru păr, aflați cum este construit cel mai minuscul fir de păr. Înțelegeți fiziologia propriului dvs organism, astfel veți fi în stare să vă apărați.

Mai sus sunt regulile de bază despre felul în care s-ar putea demara propria dvs acțiune de protecție, fiind în cunoștință de cauză veți fi întotdeauna capabilă de a cumpăra cea mai bună vopsea de păr, de exemplu. Întrebați întotdeauna și comparați informațiile. De fapt, de modul de a vă selecta sursa de informare depinde în cea mai mare măsură sănătatea dvs.

Mult succes.

Lasa un comment

Captcha